Bent u op zoek naar een oplossing voor uw bedrijfsvraagstuk? Een vraagstuk met een ICT en/of inhoudelijke component en een tijdelijk karakter (project)? Dan bent u op de juiste plaats aangeland.

 

ICT / Projektmanagement

Veel trajecten mislukken door onvoldoende balans tussen mens en techniek. Het is de mens die het uiteindelijke succes van techniek bepaalt. Bij een ICT traject moet daar nadrukkelijk aandacht aan besteed worden zonder daarbij de doelstellingen uit het oog te verliezen. Voor succes zijn mensen nodig die in staat zijn om de volgende zaken in evenwicht te houden:

De grootte en complexiteit van een traject bepaalt de mate waarin wij ons bezighouden met inhoud versus projectmanagement. De uitvoering hiervan vindt in nauw overleg, met u, de opdrachtgever plaats. Waar mogelijk leggen we vooraf meetbare doelstellingen en duidelijke tijdslijnen vast zodat u weet wat u kunt verwachten. Hierover wordt tijdens de uitvoering van het traject gerapporteerd.

Onze dienstverlening beslaat alle trajecten van een project. Van vooronderzoek tot evaluatie. Graag bespreken wij met u of onze ervaringen en kwaliteiten aansluiten bij uw behoefte. De branches waar wij ervaring in hebben zijn:

Management consultancy

Hieronder verstaan wij onderzoek- en adviestrajecten. Deze voeren wij uit op basis van een inspanningsverplichting. Marktonderzoek en ICT-advisering zijn daarbij onze specialisatie. Eerlijkheid en onafhankelijkheid zijn daarbij van groot belang. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de onderzoeksvraag. Dit om zeker te stellen dat u inzicht krijgt in die zaken waar u werkelijk naar op zoek bent.

 

Bovenstaande geeft in eerste indruk hoe wij werken en wat wij doen. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op, of bel 030-2581124.