Home Theater is hot! Veel mensen kopen een surroundsysteem om thuis films, net als in de bioscoop, te bekijken. Vervolgens blijkt dan in veel gevallen dat wanneer alles thuis staat en een tijd gespeeld heeft, dat de verwachtingen niet waargemaakt worden. Dit kan komen door:

  • een onjuiste opstelling

  • niet goed op elkaar afgestemde apparatuur

  • onjuiste instellingen

  • onjuiste voorlichting

AJV Products & Solutions heeft uitgebreide kennis om bovenstaande te voorkomen en u datgene te adviseren waar u een zo groot mogelijk plezier van heeft.

Naast onze advisering voeren wij ook de bouw en installatie van thuisbioscopen uit. Van de geluids- en beeldapparatuur tot en met de vloerbedekking en de meubels. Dit kan ge´ntegreerd met het bestaande interieur, of in een aparte ruimte bedoelt als thuisbioscoop. Reden om alles van installatie tot interieur uit te voeren ligt hem in de complexiteit. Er is niets zo vervelend als bijvoorbeeld een kabeltrekker, of vloerenlegger, die het werk van zijn voorganger beschadigt. Daarom houdt AJV Products & Solutions alles in een hand zodat u de garantie hebt dat alles niet alleen perfect werkt, maar er ook schitterend uit ziet.

Wekt bovenstaande uw interesse omdat u op zoek bent naar een goed stuk advies. Of bent u in voor een hoogwaardige exclusief interieur met daarin een perfect ge´ntrigeerde audio visuele installatie, neem dan contact met ons op.

Bel 030-2581124, of klik contact. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.